InternationalsGroningen.nl: platform for the international community

Groningen heeft een grote internationale community. De universiteit en hogescholen trekken duizenden studenten van over de hele wereld aan. Daarnaast zijn er een boel expats die wonen en leven in Groningen. Voor die groepen is InternationalsGroningen.nl opgezet. 

Regionaal nieuws in het Engels

Internationals Groningen Everything you need to know about Groningen. And more.

 

Ondanks deze grote internationale community, is veel informatie van Groningse bedrijven en organisaties nog niet in het Engels beschikbaar. Bijvoorbeeld: regionaal nieuws. Dat is een van de speerpunten van dit nieuwe platform: achtergrond en duiding van regionaal nieuws. Hoe zit het met de aardbevingen? Wat wordt er gebouwd op de Grote Markt? Waarom gaan er op maandagen sirenes af? Maar ook calamiteiten en andere bijzonderheden worden op dit platform in het Engels aangeboden. In de toekomst willen we meerdere talen aan gaan bieden.

How to's & why would you's?

groningen - internationals

 

Daarnaast bieden we toegankelijke artikelen met een knipoog over de do's and dont's van wonen en leven in Groningen. Praktische informatie, gebracht met een knipoog en altijd vanuit de verwondering van de internationals zelf. Waar vind je goede meubels? Welke winkels bieden internationale producten? Welke beauty salons zijn international friendly en welke restaurants hebben een Engelse menukaart? Deze vragen worden beantwoord door content team dat zelf bestaat uit internationals. Ook bieden we wekelijks een overzicht met activiteiten die geschikt zijn voor internationals. 

Dedicated content team met internationals

international students

 

Wie kan er beter over het leven van een international in Groningen vertellen dan de internationals zelf? Daarom bestaat het content team van dit platform voornamelijk uit internationals. In samenwerking met de internationale Erasmusbeurs bieden we bovendien een stageplek aan voor studenten communicatie en marketing.

Samenwerken

internationals samenwerken

 

InternationalsGroningen.nl is als platform geschikt om diensten en producten onder de aandacht te brengen aan de hechte club internationals die de stad herbergt. We bieden een toegankelijk en flexibel advertentiemodel dat veel controle geeft over het wanneer en hoe van communicatie. Onze studio kan bovendien voorzien in alle denkbare tekstuele en visuele content. Bovendien hebben we een stevig netwerk in en buiten Groningen en beschikken we over marketingexpertise die zorgt dat je boodschap de doelgroep perfect bereikt. We denken graag mee.