MoedersinGroningen.nl: online magazine voor ouders in Groningen

MoedersinGroningen.nl is gestart in 2013 en heeft in de afgelopen jaren een stevige community gecreëerd van ouders in Groningen. Het idee ontstond bij Minke Haveman: waarom was er nergens een agenda met kinderactiviteiten in Groningen en omgeving? En waarom moeten alle jonge ouders opnieuw het wiel uitvinden als het gaat om kindvriendelijke restaurants, handige tips en zaken als het vinden van een goede zwemles? Dat hoeft met de komst van MoedersinGroningen.nl niet meer. Dit online magazine verzamelt allerlei waardevolle informatie voor moeders en vaders. 

Online magazine

Moeders in Groningen kinderactiviteiten hotspots reviews.

Het online magazine brengt wekelijks nieuwe reviews van kindvriendelijke hotspots, tips,  heeft een agenda met alle kinderactiviteiten in de buurt en publiceert herkenbare columns en interviews met of van ouders uit Groningen en omgeving. De website is in 2016 volledig vernieuwd en trekt gemiddeld 10.000 bezoeken per maand.

Vanuit dit magazine zijn twee nieuwe magazines ontstaan: ZwangerinGroningen.nl en ZwemlesseninGroningen.nl om zwangeren en ouders op zoek naar een goede zwemschool op maat te kunnen bedienen met waardevolle content. Beide platforms zijn ontstaan uit de behoeften die we hebben kunnen destilleren uit onze community.

Waardevolle community

Pretty Happy mom

In de afgelopen jaren is er rondom de website een waardevolle community ontstaan, met name op Facebook. In onze MoedersinGroningen.nl groep worden dagelijks vragen gesteld en beantwoord, geven moeders elkaar tips en doen ze contacten op. De groep heeft 1200+ leden en groeit nog elke dag. Onze MoedersinGroningen.nl Marktplaats is bedoeld voor het verkopen en kopen van kinderspullen. Ook hier zijn 1200+ leden en wordt dagelijks gebruikt.

Een waardevolle toevoeging op het platform, voor ons omdat het inzicht geeft in wat er leeft en speelt. Voor de ouders omdat ze een hechte, veilige plek hebben waar ze advies en tips kunnen vragen of spulletjes kunnen verkopen.

Bereik: duizenden ouders per dag

mig

Het online magazine in combinatie met onze social media kanalen en groepen bereiken duizenden ouders per dag. De grootste groep van deze ouders heeft kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. De kinderactiviteitenagenda is een van de meest populaire onderdelen van de website. Ook de thematische pagina's zoals kindvriendelijke restaurants in Groningen, kinderkappers in Groningen en kindvriendelijke tandartsen in Groningen scoren goed.

De kracht van ons bereik ligt echter voornamelijk in de directe communicatie die wij hebben met onze doelgroep en het netwerk van de ouders onderling. We kunnen snel, goed en geloofwaardig een boodschap overbrengen die activeert en enthousiasmeert. Doordat we een dedicated content team hebben die de belevingswereld van ouders goed kent en gespecialiseerd is in het maken van boeiende content van hoge kwaliteit, groeit ons bereik nog elke dag.

Samenwerken

flyers-samenwerken

Wij werken al jaren samen met grote en kleine partijen uit Groningen en daarbuiten. Samen bekijken we welke content en welke kanalen het beste passen bij de boodschap en gewenste activatie. We hebben een toegankelijk advertentiemodel dat de adverteerder flexibiliteit geeft qua momenten en welke in te zetten platforms of kanalen.

Onze studio helpt onze samenwerkingspartners met het creëren van hoge kwaliteit content, zowel visueel als tekstueel. Met onze marketingexpertise en waardevolle netwerk vernieuwen we onszelf steeds. En brengen we regelmatig specials uit, zoals de MoedersinGroningen.nl infotas; een samenwerkingsverband tussen bedrijven uit Groningen. 

Meer weten? Neem gerust contact op