Over Fabuly

Fabuly Online Publishing is een online publisher met een focus op het creëren en uitbouwen van waardevolle communities. Wij maken originele content die raakt, bereikt en activeert.

Wat ons sterk maakt? Een sterke verhaalkracht, originele en effectieve ideeën, uitstekende kennis van onze doelgroepen, een flinke dosis marketingexpertise en een uitgebreid netwerk.

 

Studio

Fabuly heeft een eigen studio zodat we onze klanten en partners kunnen voorzien van:

  • Marketingadvies
  • Visuele content
  • Tekstuele content

We helpen onze klanten desgewenst met het uitdenken van marketingconcepten en kunnen ook goed en snel de uitvoering voor onze rekening nemen. Van bannerontwerp tot fotografie, van flyers tot pakkende copy voor in brochures. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Team

Fabuly is in 2013 opgericht door Minke Haveman. Inmiddels werken we samen met verschillende contentspecialisten. Al onze titels en communities hebben een eigen dedicated team. Dit team draagt zorg voor het creëren van content en het opbouwen en uitbreiden van de community.

Elk teamlid staat dichtbij de betreffende doelgroep. Zo garanderen we waarheidsgetrouwe content en zijn we altijd geloofwaardig.