ZwangerinGroningen.nl: online magazine voor zwangeren in Groningen

Elke zwangere vindt weer opnieuw het wiel uit: welke verloskundige, welke kraamzorg, welke cursussen zijn er, bevallen in het ziekenhuis of thuis? Het team van MoedersinGroningen.nl heeft al dit soort vragen gebundeld in een online magazine voor zwangeren: ZwangerinGroningen.nl

Alle diensten gebundeld

Zwanger in Groningen Hét online magazine voor zwangeren in Groningen

 

ZwangerinGroningen.nl heeft alle diensten en producten in Groningen rondom zwanger zijn en bevallen gebundeld. Vermeldingen voor ondernemers en dienstverleners zijn gratis om een zo'n compleet mogelijk overzicht te bieden. Tegen betaling kunnen uitgebreide vermeldingen, banners en reviews worden ingekocht om zo meer aandacht te genereren. Ook worden er columns, ervaringsverhalen en informatieve artikelen gepubliceerd.

Bereik van duizenden zwangeren per maand

zwanger

Het platform trekt rond de 5000 bezoeken per maand en is groeiend. Via onze social media kanalen en nieuwsbrief informeren we onze doelgroepen over nieuws en interessante ontwikkelingen. We werken samen met verloskundigen, kraambureau's, fotografen en andere dienstverleners op het gebied van zwanger zijn en bevallen. We nemen hier een neutrale positie in en proberen zo goed en eerlijk mogelijk te informeren.