ZwemlesseninGroningen.nl: welke zwemschool raden ouders aan?

Vanuit onze community rondom MoedersinGroningen.nl zagen we vaak dezelfde vraag terugkomen: welke zwemschool hebben jullie gekozen en waarom? Daarom hebben we de antwoorden op die vraag gebundeld in een apart platform gericht op het verzamelen van zwemscholen en de ervaringen die ouders hebben met die zwemschool. 

Welke zwemscholen raden jullie aan?

Zwemmend meisje

In onze community kwam de vraag bijna wekelijks voorbij: mijn zoon of dochter moet op zwemles, maar wat is een goede zwemschool in de buurt van Groningen? De antwoorden kwamen snel en veel. Daarom besloten we dit thema een eigen platform te geven. We hebben de genoemde zwemscholen gebundeld en verrijkt met de reacties van ouders. Op de website is het ook mogelijk te reageren, zo kunnen andere ouders eerlijke ervaringen bekijken van andere ouders.

Groeiend platform

ZwemlesseninGroningen.nl is een groeiend platform, zowel qua bezoeken als qua content. Naast het tippen van zwemscholen, willen we ook meer vertellen over de vragen die elke ouder heeft rondom zwemlessen om zo optimaal te kunnen informeren.

Samenwerken?

Zwemmende jongen

De website trekt nu rond de 2000+ bezoeken per maand en artikelen worden verspreid via de netwerken van MoedersinGroningen.nl en ZwangerinGroningen.nl. De bezoeken en het bereik zijn groeiend. We werken graag samen met partners die (jonge) ouders als doelgroep hebben. We hebben een toegankelijk en flexibel advertentiemodel dat toegang geeft tot de verschillende titels onder ons beheer.

Eigen studio

Omdat we een eigen studio hebben, kunnen we bovendien voorzien in alle denkbare marketingadviezen en tekstuele en visuele content. Altijd van hoge kwaliteit en perfect passend bij de doelgroep. We denken graag mee over de beste manier jouw boodschap over te brengen.